Julared

Bor man inte vid Liseberg får man skapa sig en egen äventyrspark. Så tänkte vi, familjen Hagård, när vi för ett antal år sedan började bygga linbanor, klätterväggar och samarbetsaktiviteter hemma på gården. Sedan dess har mängder av människor haft roligt tillsammans i den delen av Julared som vi kallar Hagårds Lagård.

Nu har Hagårds Lagård fått sig en lite lugnare syster, Julareds glamping. Här kan du pusta ut efter en aktiv dag bland trädtoppar och vandringsleder.

Självklart vågar du testa höghöjdsbanan som tar dig åtta meter över marken. Det känns tryggare när du vet att banan är byggd av Äventyrsupplevelser utanför Norrköping som använder sig av Sveriges säkraste system. Detta system, Roperoller, är Hagårds lagård ensamma om i Sverige. I äventyrsparken får du även slänga dig i fyra linbanor, ziplines, den ena på 150 meter och över den gamla kvarndammen. Vill du hellre prova paintball på sköna utomhusbanor, alternativt skjuta lerduvor, så går det också bra. Hagårds Lagård snickrar ihop ett paket som passar just dig.

Vill du somna under stjärnhimlen och vakna till ljudet av fågelsång, men slippa sova på ett hårt liggunderlag? Då kommer du att stortrivas i något av de fyra glampingtälten, omgivna av en förtrollande skog och bara några steg från en vacker damm. I ett tält finns plats för upp till 4 personer och sängkläder, handdukar och frukost ingår.

Boka biljett