! Detta evenemang har redan varit

The power of Ayurveda

Ta chansen och kom och lyssna på den här inspirerande mannen när han besöker Habo under sin stora föreläsningsturne i vår.

Föreläsningen handlar om hälsa ur ett Ayurvediskt perspektiv. Hur vi, genom att förstå oss själva och våra dolda egenskaper, kan utvecklas och hjälpa oss själva till att må bätte i livet där vi står just nu. Janesh Vaidya ger dig viktiga tips och verktyg för att hantera stress, oro och negativa tankemönster, som är så vanligt förekommande hos många människor. Han delar med sig av sin djupa kunskap från det mångtusenåriga läkekonstsystemet Ayurveda, för att vägleda oss i hur vi kan leva varje dag i balans med oss själva och vår omgivning.

Detta är en föreläsning som alla kan ha stor nytta av. Du behöver ingen erfarenhet av Ayurveda sedan tidigare. Bara en nyfikenhet och ett intresse för ditt eget välmående.

Är du bland de 100 första som bokar biljett i din stad har du chans att vinna ett två veckors hälsoretreat i Kerala, Indien. Läs mer om tävlingen på bokningssidan. Bljetter på Tickster.com. Viktigt: Använd koden VAIDYA33 när du köper biljett

Boka biljett

295

Kammarsalen, Habo kommunhus Jönköpingsvägen 19 566 31 Habo