! Detta evenemang har redan varit

Tipspromenad

OK Gränsens tipspromenad med barnens bokstavsjakt.

De uppdaterade beskeden från myndigheterna har gjort att vi anpassar sättet vi genomför vår tipspromenad på. Tipsfrågorna hänger ute på den vanliga rundan från lördag förmiddag till söndag eftermiddag och ni går promenaden närhelst det passar er. Förhoppningsvis blir det varken tomt eller trångt i spåret!

När ni är klara skickar ni in era svar tillsammans med en slant till oss på Swish (minst 15 kr) och ni är då med och tävlar om våra fina priser. Skriv din tipsrad i meddelande på formen 1X21X21X21X21, (det ska vara 13 tecken) namnet på den som står på telefonnumret kommer med automatiskt. Skicka gärna in bokstavsjakten i samma swish som tipset. Skicka med barnens namn. T.ex. 1X21X21X21X21 fågelholkar Tove Alexandersson. Förhoppningsvis kan vi på detta sätt fortsätta denna verksamhet som är så viktig för vår lilla klubb.

Vinnare kontaktas anående priser. Äldre priser kommer att kunna hämtas vid tillfällen när vi är i stugan (annonseras i förväg) och sparas så klart annars tills tipspromenaden kan köras som vanligt. Stugan kommer inte alltid att vara öppen på söndagar.

Detaljerade instruktioner om tipspromenaden finns anslagna vid stugan.

Skyttevägen 21 566 34 Habo